H5P in Moodle

Een onvergetelijke leerervaring onder leiding van Gemma Lesterhuis

Leer H5P inzetten op je eigen online leeromgeving. Of dat nu Diglo is of een andere Moodle installatie, deze workshop leert je de kneepjes van het vak.

Gaan!
En aan het eind van de rit weet je:

  • Wat H5P precies is
  • Hoe je het kan inzetten voor je trainingen
  • Welke contenttypes je kan gebruiken bij je leerdoelen
  • Of H5P daadwerkelijk bijdraagt aan de leerervaring
  • Hoe je H5P contenttypes inricht
  • Hoe jouw deelnemers H5P ervaren

Opzet van de leerervaring:

Vooraf:
In deze praktisch online training ga je zelf aan de slag om de werking van H5P te ontdekken. De online leeromgeving vindt je op Diglo – GuidesOnline, waar je al een week voor de online workshop kan starten met leren. Je kan alvast vragen insturen, how-to-filmpjes bestuderen en relevante artikelen lezen. Experimenteer er op los zodat je op vrijdag 21 januari 2022 van 10-12 uur de online classroom van Gemma optimaal tot z’n recht kan laten komen.

Tijdens:
De online interactieve -live- training wordt door Gemma Lesterhuis gegeven in de BigBlueButton omgeving die je kan vinden in de leeromgeving zelf. Zo vind je niet alleen uit hoe H5P werkt, maar ook hoe een professionele blend in elkaar steekt tegenwoordig.

Achteraf:
Als je er niet aan toe komt om de online workshop voor te bereiden is er niet veel aan de hand. Tot één week na de workshop beantwoordt Gemma de vragen die je in het forum stelt. De content van de H5P workshop blijft beschikbaar. Als je lid bent van GuidesOnline kan je zelfs onbeperkt gebruik blijven maken van de online interactie om vragen en oplossingen met elkaar uit te wisselen.

‘Immersive learning’ … dat betekent gewoon dat je samen met anderen lekker aan het leren bent en zo min mogelijk afgeleid wordt van wat je nou eigenlijk wilt leren. Dat versnelt de opname van nieuwe kennis en bevordert de implementatie van de oplossing in je eigen praktijk.

Investering

Voor deze leerervaring van twee weken met een online leeromgeving, persoonlijke online begeleiding, een live online workshop en antwoord op al je vragen investeer je maar € 188 ex. btw.

Bij drie inschrijvingen gaat de online workshop door die gepland staat op 21 januari 2022 van 10 tot 12 uur. Vanaf 14 januari kan je aan de gang op de online leeromgeving, van waaruit samenwerken met andere deelnemers van harte wordt gestimuleerd.

Home » H5P in Moodle