Mooi !

Zelf aan de slag met het maken van mooie afbeeldingen in Canva!

Leer mooie afbeeldingen te maken om te gebruiken op jouw eigen online leeromgeving. Of dat nu Diglo is of een andere online leeromgeving, deze workshop leert je welke mogelijkheden er zijn in Canva.

Altijd al mooie plaatjes willen maken voor jouw online leeromgeving? Dan is deze workshop Mooi! echt iets voor jou.

Ga aan de slag met jouw creativiteit!
Aan het eind van deze workshop:

  • Ken je de belangrijkste functionaliteiten van Canva
  • Kan jij jouw afbeeldingen aanpassen aan jouw huisstijl
  • Heb jij een duidelijk beeld welke afbeeldingen bijdragen aan een optimale leerervaring
  • Heb jij op interactieve wijze kunnen oefenen met het maken van mooie afbeeldingen

Opzet van de werkplaats:

Mooi! is een 3 weken durende leerervaring met daarin een 2 uur durende workshop die online en interactief gegeven wordt door Christie Slot. Ter ondersteuning en voor online interactie krijg je drie weken toegang tot de online leeromgeving waar alle ins en outs over het onderwerp gedeeld worden. De online leeromgeving vind je op Diglo in de sectie van GuidesOnline.

Vooraf:
Een week voor de workshop kan je in de leeromgeving starten met de voorbereiding; een vragenlijst om te inventariseren waar jij jouw plaatjes voor wilt gaan gebruiken, insturen van vragen, how-to- filmpjes bekijken en relevante artikelen lezen. Bereid je goed voor, zodat je tijdens de workshop het maximale voor jezelf eruit kunt halen.

Tijdens:
De workshop wordt gegeven in de BigBlueButton meetingroom, die je kan vinden in de leeromgeving zelf.

Nadien:
In de twee weken na de workshop kan je naar hartenlust oefenen, ervaringen delen en feedback vragen. Je krijgt dan van Christie en de andere deelnemers feedback.

Als je lid bent van GuidesOnline kan je zelfs onbeperkt gebruik blijven maken van de online interactie om vragen en oplossingen met elkaar uit te wisselen.

Investering

Voor deze leerervaring van drie weken met online leeromgeving, persoonlijke begeleiding, live online workshop en antwoord op je vragen investeer je maar € 188,- ex.btw

Bij vier inschrijvingen wordt de online live workshop ingepland. Vanaf je inschrijving kan je aan de gang op de leeromgeving, van waaruit samenwerken met andere deelnemers van harte wordt gestimuleerd.

Home » Mooi !