Categorieën
Guides Online

Basisopleiding Moodle start 12 januari 2022 !

Trainers en coaches opgelet!

Start met jouw leeromgeving online!

voor een optimale leerervaring
5 argumenten
Jij wilt:

 1. Maatwerk leveren
 2. Afstemmen op leerbehoefte van jouw deelnemers
 3. Live waar nodig, online waar mogelijk
 4. Leren passend bij deze tijd
 5. Ondersteunen met eigen leeromgeving

De basisopleiding van Guides Online start woensdag 12 januari om 9:00 uur

Voor een nu wel heel laag bedrag jouw online leeromgeving in 4 weken op poten.

 • Intensieve begeleiding
 • Sparren met ervaren coaches
 • Laagdrempelig instappen
 • Samen zorgen voor een leeromgeving passend bij deze tijd
Categorieën
Hart voor Coaching

Are you in the Moodle?

Ben jij trainer en/of coach?

 • Al enige tijd aan het onderzoeken hoe je online en live kunt combineren tijdens trainings- en coachtrajecten?
 • Op zoek naar een manier om jouw deelnemers een nog betere leerervaring en leerrendement te bieden?
 • Benieuwd hoe je op korte termijn een eigen online leeromgeving op kunt zetten?

Kom eens kijken bij een van onze zomerwebinars op 8 juli, 19 augustus en 1 september. Wij nemen je graag mee in de mogelijkheden van een Moodle-leeromgeving én onze basistraining Moodle.

Je eigen aanbod online in 4 weken!

Categorieën
Guides Online

Waarom moeite doen voor een online leeromgeving?


Veel trainers en coaches wagen zich niet aan een online leeromgeving. Ze trainen online, maken gebruik van de video tools dat kan toch voldoende zijn? Wat maakt het werken met een online leersysteem dan toch effectiever? 

Er is een verschil tussen online leren en online trainen. Leren is wat de deelnemers doen en trainen is wat de trainer doet. Vaak halen trainers dit door elkaar. Natuurlijk kan je met al deze nieuwe tools jouw aanbod mooi presenteren.  Het effect van je aanbod krijg je pas als je deelnemers jouw lesstof hebben verwerkt en toegepast in hun werk.

De tool die wij binnen GuidesOnline gebruiken biedt een online honk om op terug te vallen. Als een deelnemer op zijn werk komt en denkt, hoe pas ik het geleerde nu toe, dan kan je je aantekeningen terug vinden, je kunt toetsen met andere deelnemers en meer. Dus boven op de handouts, lesstof en mooie plaatjes.  GuidesOnline biedt jou een sneakpeak in de mogelijkheden van een online leeromgeving, zodat je echt verbinding kan gaan maken met je deelnemer.

Schrijf je in voor ons gratis webinar op 14 april 9-10 uur. 

Categorieën
Guides Online

Trainen en Coachen in lockdown?


Ik kijk uit naar de tijd Na CoronaNa! Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar die na moet er natuurlijk gewoon een keer van komen. Ook al schreeuw je soms wanneer dan?
Samen met GuidesOnline focussen we op wat er wel kan. En er kan veel wel. Mits je de technische mogelijkheden omarmt en gebruikt.

Inzicht na een bewogen jaar..
Als je terugkijkt naar het afgelopen jaar, leren we dat datgene wat altijd gewerkt heeft, niet meer  werkt en dat datgene wat nooit haalbaar bleek (zie online en op afstand communiceren en produceren) als het moet toch blijkt te werken. Voor ons een reden om met een aantal coaches en trainers de koppen bij elkaar te steken en het leeraanbod nog waardevoller en effectiever te maken voor de deelnemer.  

Niemand kijkt uit naar een dag alleen maar scherm kijken
Veel van ons ervaren een zekere scherm-moeheid. Zeg nou zelf, die vele vergaderingen, overleggen, webinars en andere learnings zijn toch ook enorm saai. GuidesOnline heeft daar iets op bedacht. Wij combineren de gezamenlijke energie in de les met effectieve opdrachten tussen de lessen door, zodat hetgeen wat je wil overbrengen daadwerkelijk blijft hangen bij de deelnemer.

Hoe gebruik je deze Lockdown als trainer en coach extra nuttig?
In al 4 weken kan jij in staat zijn om jouw leerprogramma, of dat nu een training of een coachingsprogramma te vertalen naar een online interactief programma. In deze 4 weken krijg je intensieve begeleiding in ontwikkeling en ontwerp en heb je jouw leerprogramma online.

Blended leren voor een optimaal leerresultaat.
Guide Rian neemt je mee op reis naar een nieuwe vorm van leren!

De trainers van GuidesOnline helpen jou intensief (4 uur per week woensdag 9-11 uur en vrijdag 9-11 uur) in het online zetten van je programma.  Daarna kan jij je programma in een beschermde omgeving meteen in de praktijk brengen.

Want juist nu is het zo belangrijk dat je de afwisseling biedt van live leren in samenwerking met anderen en je deelnemer een zelfgekozen tijdstip en tempo bieden waarin hij kan verdiepen, herhalen, reproduceren en verankeren.

In 4 weken jouw programma interactief online?

Kijk hier voor meer informatie.