Categorieën
Guides Online

Trainen en Coachen in lockdown?


Ik kijk uit naar de tijd Na CoronaNa! Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar die na moet er natuurlijk gewoon een keer van komen. Ook al schreeuw je soms wanneer dan?
Samen met GuidesOnline focussen we op wat er wel kan. En er kan veel wel. Mits je de technische mogelijkheden omarmt en gebruikt.

Inzicht na een bewogen jaar..
Als je terugkijkt naar het afgelopen jaar, leren we dat datgene wat altijd gewerkt heeft, niet meer  werkt en dat datgene wat nooit haalbaar bleek (zie online en op afstand communiceren en produceren) als het moet toch blijkt te werken. Voor ons een reden om met een aantal coaches en trainers de koppen bij elkaar te steken en het leeraanbod nog waardevoller en effectiever te maken voor de deelnemer.  

Niemand kijkt uit naar een dag alleen maar scherm kijken
Veel van ons ervaren een zekere scherm-moeheid. Zeg nou zelf, die vele vergaderingen, overleggen, webinars en andere learnings zijn toch ook enorm saai. GuidesOnline heeft daar iets op bedacht. Wij combineren de gezamenlijke energie in de les met effectieve opdrachten tussen de lessen door, zodat hetgeen wat je wil overbrengen daadwerkelijk blijft hangen bij de deelnemer.

Hoe gebruik je deze Lockdown als trainer en coach extra nuttig?
In al 4 weken kan jij in staat zijn om jouw leerprogramma, of dat nu een training of een coachingsprogramma te vertalen naar een online interactief programma. In deze 4 weken krijg je intensieve begeleiding in ontwikkeling en ontwerp en heb je jouw leerprogramma online.

Blended leren voor een optimaal leerresultaat.
Guide Rian neemt je mee op reis naar een nieuwe vorm van leren!

De trainers van GuidesOnline helpen jou intensief (4 uur per week woensdag 9-11 uur en vrijdag 9-11 uur) in het online zetten van je programma.  Daarna kan jij je programma in een beschermde omgeving meteen in de praktijk brengen.

Want juist nu is het zo belangrijk dat je de afwisseling biedt van live leren in samenwerking met anderen en je deelnemer een zelfgekozen tijdstip en tempo bieden waarin hij kan verdiepen, herhalen, reproduceren en verankeren.

In 4 weken jouw programma interactief online?

Kijk hier voor meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.