GO -Virtual!

Een onvergetelijke leerervaring onder leiding van Rian Verkooijen

Tijdens deze workshop leer je zelfverzekerd navigeren in online videotools. We nemen je mee op reis langs de virtual classrooms van Zoom, Teams en GoogleMeet én we doen een uitstapje naar BigBlueButton en Spatial Chat.

Gaan!
En aan het eind van de rit:

  • snap jij wat de voor- en nadelen zijn van deze tools;
  • ken jij de belangrijkste functionaliteiten van deze online meetingrooms;
  • heb je inzicht gekregen hoe je ook online een interactieve ervaring kunt creëren;
  • heb je met al deze tools kunnen oefenen en kan jij jouw eigen online meetingroom inrichten;
  • met het online interactief maken van de virtuele leerervaring.

Opzet van de leerervaring:

Vooraf:
Ontvang je de informatie en wat handige video tutorials over blended leren. Je krijgt meteen een indruk van wie wij zijn en wat je zoal gaat leren.

Tijdens:
We leiden je rond in verschillende meetingrooms, je gaat ook onder onze begeleiding oefenen met het maken van breakoutrooms, chatten, jamboarden. Tijdens de workshop GO – virtual! leer je zelfverzekerd navigeren in de door jou gekozen videotool.

Achteraf:
Als je er niet aan toe komt om de online workshop voor te bereiden is er niet veel aan de hand. Tot drie weken na de workshop beantwoordt Rian de vragen die je in het forum stelt en geeft waar nodig nog een half uur coaching. De content van de workshop blijft dan op de leeromgeving in Diglo beschikbaar.

Als je lid bent van GuidesOnline kan je zelfs onbeperkt gebruik blijven maken van de online interactie om vragen en oplossingen met elkaar uit te wisselen.

‘Immersive learning’ … dat betekent gewoon dat je samen met anderen lekker aan het leren bent en zo min mogelijk afgeleid wordt van wat je nou eigenlijk wilt leren. Dat versnelt de opname van nieuwe kennis en bevordert de implementatie van de oplossing in je eigen praktijk.

Investering

Voor deze leerervaring van drie weken met een online leeromgeving, persoonlijke online begeleiding, een live online workshop en antwoord op al je vragen investeer je maar € 188 ex. btw.

Bij drie inschrijvingen wordt de online workshop ingepland. Vanaf je inschrijving kan je aan de gang op de online leeromgeving, van waaruit samenwerken met andere deelnemers van harte wordt gestimuleerd.

Home » GO -Virtual!