Over ons

Guides Online wordt aangestuurd door drie gedreven professionals: Petra Aartsen, Rian Verkooijen en Christie Slot.

Tijdens de lockdown begin 2020 hebben we onze krachten gebundeld om samen een alternatief te vinden voor face to face trainen en coachen. Hierbij hebben we gebruik gemaakt van al onze kwaliteiten en ieders expertise binnen het trainings- en coachingsveld. Het resultaat is een eigen Blended Leeromgeving die we graag gaan delen met andere trainers en coaches die online én live willen gaan werken.

Omdenken: Als je niet alles zelf wilt hoeven uitvinden en je gunt jezelf een leerproces naast je werk als trainer/coach sluit je je bij ons aan. Lees ons startdocument om te bepalen of je je bij ons thuis voelt. Door aansluiting ga je je online skills ontwikkelen en meebouwen aan de standaard van Guides Online.

Even voorstellen:

Rian Verkooijen:

Leuk kennis te maken! In 2019 ben ik gestart met NieuweRoutes. Daarvoor werkte ik in diverse rollen in de zich altijd ontwikkelende reisindustrie. Werken voor een sector-organisatie leerde mij met een overkoepelende visie te kijken naar ontwikkelingen, innovaties en veranderingen.

Mijn nieuwsgierigheid in wat mensen bindt en boeit, brengt mij op hun pad. Inspiratie brengt de route, mijn energie brengt beweging.

Rian Verkooijen

Learning Guide, Founder/Vinder Nieuwe Routes

Mijn why?

Het geeft mij energie als ik mensen en teams kan faciliteren in het ontdekken van inspiratie, talent en de wijze waarop je jezelf en als team ontwikkelt. Dat doe ik vanaf het begin online en offline, blended dus. Ik zie een absolute meer waarde in het nog eens online kunnen nalezen van hetgeen je aan het leren bent, nog even te verscherpen en te verdiepen en te reflecteren op een door jou gewenst moment in een door jou gewenst tempo.

Hoe dan?

Ik help je je Route te bepalen en richting te geven door:

  • Inzicht te bieden in gedrag en inspiratie tot nieuwe mogelijkheden;
  • Aanzetten tot Actie en impliciet een tikkeltje Avontuur
  • Navigatiemogelijkheden om op je route te blijven of waar dat kan juist die shortcut te nemen.
Petra Aartsen
Petra Aartsen:

Trainer, Blendcoach, Ondernemer.

Ik heb de geuzennaam Ontwikkelversneller gekregen. Sinds 2012 heb ik al veel trainers en trainingsinstituten geholpen aan blended learning oplossingen. Als je (beter) wilt leren modereren, blenden, redesignen en virtual trainen ben je bij mij aan het goede adres.

Christie Slot:

Trainer/Coach en Learning Guide vanuit Hart voor Coaching

Mijn passie is het ondersteunen van mensen in hun professionele groei. Mijn ervaring heb ik opgedaan binnen de Non-profitsector. Ik ben ervaringsdeskundig, zowel professioneel als persoonlijk op het gebied van omgaan met verlies en veranderingen. Mijn specialismen zijn het ontwerpen van maatwerktrainingen aan de hand van organisatie- en teamvraagstukken, teamontwikkeling, bewustwording en groepsdynamica. Samenwerken, communicatie en eigenaarschap zijn thema’s waar ik veel mee werk.

Christie Slot

Ik ga graag met jou op ontdekkingsreis!

“Even stilstaan, een hele vooruitgang!”

Christie Slot

Ik heb een positieve instelling, ben enthousiast en sta er om bekend snel tot de kern te komen. De afgelopen periode heb ik gebruikt om mij te specialiseren in blended leertrajecten. De combinatie van online- en offline trainen, klassikaal en 1 op 1, de extra leerstap van het delen met andere deelnemers en trainer en de mogelijkheid om leerstappen bij te houden in een eigen online leeromgeving maakt van elke training een unieke leerervaring!