Categorieën
Guides Online

Waarom moeite doen?


Veel trainers en coaches wagen zich niet aan een online leeromgeving. Ze trainen online, maken gebruik van de video tools dat kan toch voldoende zijn? Wat maakt het werken met een online leersysteem dan toch effectiever? 

Er is een verschil tussen online leren en online trainen. Leren is wat de deelnemers doen en trainen is wat de trainer doet. Vaak halen trainers dit door elkaar. Natuurlijk kan je met al deze nieuwe tools jouw aanbod mooi presenteren.  Het effect van je aanbod krijg je pas als je deelnemers jouw lesstof hebben verwerkt en toegepast in hun werk.

De tool die wij binnen GuidesOnline gebruiken biedt een online honk om op terug te vallen. Als een deelnemer op zijn werk komt en denkt, hoe pas ik het geleerde nu toe, dan kan je je aantekeningen terug vinden, je kunt toetsen met andere deelnemers en meer. Dus boven op de handouts, lesstof en mooie plaatjes.  GuidesOnline biedt jou een sneakpeak in de mogelijkheden van een online leeromgeving, zodat je echt verbinding kan gaan maken met je deelnemer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.